Bestuur

 

Badmintonclub ’t Huirtuits Dropke.

 

Voorzitter

De Clercq Reggy

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Secretaris

Jeugdverantwoordelijke

Verstrepen Mireille

 0495/84.35.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Penningmeester

Wellens Hilde

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PR

Peeters Nele

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trainer en hulptrainer

Priem Gert en Geerts Nicole


Onze club: reglementen

1.

Geef eerlijk en duidelijk aan of de shuttle in of uit is, en alleen voor jouw kant van het net, nooit voor de andere kant. Als de shuttle deels op de lijn valt is hij in. Gun je tegenstander het voordeel van de lichte twijfel, maar wees niet te edelmoedig. Stel bij twijfelgevallen voor om het spel vanaf de service over te spelen.

2.

Als je ook maar even door de shuttle wordt aangeraakt voordat hij door je partner wordt aangeslagen, als de shuttle je haar of je kledij lichtjes raakt, of als je op een of andere wijze het net raakt, dan behoor je zelf fout te roepen.

3.

Een shuttle die aan jou kant van het net valt, valt onder jouw verantwoording. Pak hem op en geef hem aan je partner, of gooi of sla hem recht naar je tegenstander. Schuif hem nooit met je racket onder het net door.

4.

Maak bij een nederlaag geen excuses en gedraag je niet verwaand bij een overwinning.

5.

Indien je dubbel speelt, moedig je partner aan en doe niet of je alles beter kan. Iedereen probeert zijn best te doen en samen sta je sterker.

6.

Loop nooit over een andere baan of er achterlangs tijdens een rally. Wacht tot de rally is afgelopen en loop dan snel langs de achterkant van de baan.

7.

De score moet altijd door één speler worden bijgehouden. Wanneer jij gevraagd wordt om de score bij te houden, roep deze dan luid en duidelijk na elke rally.

8.

Al naargelang er teveel spelers zijn voor het aantal velden dat beschikbaar is, zal er op de eerste plaats dubbelspel gespeeld worden. Biedt dit geen oplossing, wordt er door iedereen 1 set gespeeld naar 15 punten. Iedereen verlaat het terrein dat wordt ingenomen door wachtende spelers. Dit systeem biedt de mogelijkheid iedereen te laten spelen, maak er geen misbruik van!

9.

Gastspelers meegebracht door leden worden slechts 3 x toegelaten. Leden hebben steeds voorrang tot spelen op gastspelers.

10.

Help mee als er iets gedaan moet worden binnen de club. Stel zelf het net recht indien dit nog niet verricht moest zijn, en klaag er achteraf ook niet over.

11.

Ter herinnering: schoeisel met zwarte zolen is strikt verboden (door bruuske bewegingen laat het strepen na op de vloer). Het badmintonveld wordt afgebakend door lichtblauwe lijnen.

12.

In ieder belang, respecteer zowel het materiaal van iemand anders als dat van de sporthal. Is er iets stuk, verwittig dan het bestuur, de sportsecretaris of de eigenaar.

13.

Indien je klachten hebt over iets, strooi het dan niet rond maar ga met je problemen naar het bestuur, die een oplossing zullen trachten te vinden.